Hvad koster en revisor? Prøv vores prisberegner

Få en pris på dit bogholderi

Hvem er BogholderiService? bogholderiservice icon tooltip Vi hjælper virksomheder med bogholderi og regnskab i hele Danmark til fast pris hver måned. Kontakt os her og få en pris uden forpligtelser.
image 53
Opdateret: 20/05/2021
Læsetid: 20/05/2021

Har du brug for hjælp til bogføring og regnskab?Hvis du er seriøs omkring din virksomhed, så skal du bruge tiden på det, som du er god til. Er det sjovest at lave bogføring eller forretning?

Mange når til det punkt, hvor de har erkendt, at tiden brugt på bogføring og regnskab ikke er det, som flytter deres forretning – tvært i mod.

Den tid du bruger med hovedet i bilagene kunne være bedre brugt med dine kunder. Når først mange laver regnestykket for den tid de har brugt på bogføring, som i stedet kunne have været timer de kunne have faktureret, så giver det pludselig mening at få hjælp udefra.

Revisor pris og dit behov

Hvis du skal finde en pris på regnskab og bogholderi, skal du først definere dit behov; Hvad er det, som du har brug for hjælp til? Og hvor meget arbejde ligger der i det?

Et godt sted at starte til at definere dit behov er at stille spørgsmålet: ’Hvad er det, som tager min tid fra forretningen?’.

Typisk vil svaret være bogføring, momsindberetning og årsregnskab. Men har du for eksempel en webshop, der har forskellige valutatransaktioner, så er det også en vigtig detalje at have med, da dette er en ting, som tager yderligere tid.

Men hvad koster en revisor så?

En revisor koster det, som de selv mener de er værd. En registreret revisor kan koster omkring 700,- kr. – 800,- kr. i timen. En revisor, der er statsautoriseret, kan koste helt op til 1.500 kr. + i timen. Ofte kan det afhænge af, hvilket firma, som revisoren er tilknyttet – jo større firma, desto større priser.

Her er det vigtigt at forstå, hvornår du skal bruge den ene eller anden type revisor. Mange går galt i byen, fordi de tror, at de har revisionspligt. Er dette ikke tilfældet, kan andre revisorer og bogholdere være et godt alternativ, og prisen vil herefter være langt mere fordelagtig for din forretning.

Er en billig revisor og bogholder god nok?

En del ser sig skeptisk, når nogle bogholdere og revisorer tager en lav pris for sit arbejde. I vores egen forretning i BogholderiService, møder vi nogle gange skepsis fra potentielle kunder omkring vores egne priser, indtil de forstår, hvordan vi arbejder.

Der er ingen naturlov, der danner sammenhæng mellem kvalitet og pris. Selvfølgelig kan det hænge sammen, hvis tilfældet er ekstraordinært.

Men vi står i dag ved en skillevej i branchen for bogføring og regnskab, hvor teknologien kan bruges som løftestang til bedre priser og en mere effektiv arbejdsproces.

Du skal derfor være opmærksom på, hvilke arbejdsprocesser, som din revisor eller bogholder har; skal du aflevere dine bilag i ringbind, eller skal I arbejde digitalt?

Mange bogholdere printer i dag bilag og sætter dem i ringbind. Alene dét arbejde kan skubbe regningen i det høje prisleje. Forstår din leverandør derimod at udnytte teknologi med fx scanning og moderne bogføringssystemer, så kan det spare både dig og din bogholder en masse tid – som i sidste ende vil spare dig penge.

Hør hvordan din revisor / bogholder arbejder, og hav dét med i dine overvejelser, når du skal leverandør.

Du kan for eksempel se, hvordan vi i BogholderiService tilbyder billig bogføring til en fast pris uden binding.

Få en skarp pris på revisor-hjælp

I BogholderiService hjælper vi kunder i hele Danmark med bogholderi, regnskab og løn – og vi gør det til en fast pris uden binding.

1. Vi taler om din forretning​

På telefonen gennemgår vi din forretning og får afdækket dit behov.

2. Vi sender et tilbud

Vi sender et skriftligt tilbud på mail, der udspecificerer pris og aftale.

3. Du vælger selv

Det er helt op til dig, om du vil gøre brug af det tilbud, som vi sender.

Få en pris her

Kim Stig billede 2020

"Vi giver en fast pris hver måned"

Kim Stig @BogholderiService