Bogføring til vennepris

Bogføring til vennepris

Lad os ringe dig op  

Så alle kan være med

Vi laver priser, som er individuelle for vores kunder. Derfor har vi også valgt at kalde vores priser for eksempler. Hvis vi havde en fast prisstruktur eller timebasis, ville alt for mange kunder få en forkert pris. Derfor tager vi højde for vores kunders behov og kompleksitet.

Når vi har givet en pris, så er den fast. Det betyder, at hvis der kommer lidt flere eller færre bilag end forventet, så ændres prisen ikke. Dog er det klart, at hvis volumen stiger merkant, så taler vi om det.

Hvad følger med i prisen?

Priserne er tænkte eksempler, der bygger på erfaring med vores kunder. Inklusiv i prisen er den basale håndtering af din bogføring.

Dertil har alle vores kunder, uanset aftale, adgang til fri support. Det betyder, at du som kunde altid kan ringe til os med spørgsmål, uden at det koster noget. Ligeledes har vi ingen binding på vores aftaler. Du har derfor frie hænder til at skifte til en anden leverandør eller selv overtage bogføringen, hvis du skulle ønske dette.

Har du yderligere behov, som årsregnskab og lønadministration, kan vi også varetage den del for dig.

N

Bogføring af indbetalinger

N

Bogføring af omkostningsbilag

N

Kvartalsvis opgørelse af moms

N

Periodevis afstemning af bank

❓ Se vores oftest stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg ud af, hvad det koster?

Vi tager en dialog på telefonen, hvor vi kortlægger dit behov, bilagsmængde, bogføringssystem mv. Du får en pris på telefonen med en bekræftelse på mail. Hvis du finder vores tilbud relevant, aftaler vi typisk et møde for at få en god start på samarbejdet.

Hvis du er i tvivl om, hvad du bør betale for din bogføring, har vi her lavet en guide til, hvilke tanker og spørgsnål du bør stille dig selv, når du skal lede efter en billig revisor eller bogholder.

Hvordan kommer jeg i gang?

Når du har bekræftet vores tilbud, aftaler vi et møde, hvor vi får lejlighed til at hilse på hinanden og for at gennemgå processerne i vores samarbejde. Hvis du ikke allerede har et økonomisystem, sætter vi det op og du får en kort introduktion.

Hvad hvis jeg er bagud med min bogføring?

Vores nye kunder kommer ofte til os, fordi bogholderiet ”hober sig op”. Vi samler gerne op, så du kan fokusere på dine kunder og din forretning.

Skal jeg beholde min revisor?

Ja, vi gør gerne bogholderiet klar, så det er let for din revisor at opstille regnskab og lave revision. Hvis du ikke har brug for revision, kan vi også fint opstille og indberette regnskabet for dig. Vi laver også gerne opgørelsen af skatten. Har du særlige forhold i dine skatteforhold, anbefaler vi dog, at du fastholder din revisor.

Kan jeg være sikker på prisen?

Vi aftaler en fast pris. Såfremt vi ikke kan holde prisen, får du et varsel, så du har mulighed for at finde en anden leverandør. Typisk vil prisen dog kun stige, hvis bilagsmængden ændrer sig.

Hvor afleverer jeg mine bilag?

Alle bilag afleveres digitalt på to måder; fakturaer du modtager på mail, sender du videre på mail. Andre bilag du har i hånden, sender du som et billede med en app på mobiltelefonen. Du kan se, hvordan vi arbejder her

Hvem laver mit årsregnskab?

Vi opstiller gerne dit årsregnskab og indberetter også gerne til myndighederne. Hvis du har lovpligtig revision eller har valgt det frivilligt, skal du have en aftale med en registreret- eller statsautoriseret revisor. Vi kan også hjælpe dig med kontakt, hvis du ikke allerede har kontakt til en revisor.

Kan jeg selv stå for min bogføring og få hjælp til moms og regnskab?

Ja, vi laver også aftaler, hvor vi blot fungerer som support og assisterer med skat og regnskab.

Det siger nogle af kunderne.

"Super tilfreds"

Mia Forsberg, Indehaver
Solkystens Regngøring & Pleje ApS

"Fantastisk samarbejdspartner"

Jørgen Momme, Ejer
Medvea.com

Er det sjovest at lave bogføring eller tjene penge?