i
 

Hjælp til regnskab

Tryghed hele vejen rundt i din virksomheds økonomi

Få hjælp til regnskabet i din virksomhed

Hos BogholderiService hjælper vi dig med alt, indenfor regnskab. Vi omdanner dine stakke af bilag og bonner, til en færdig balance, der skaber overblik over din virksomheds samlede økonomi.

For at gøre det nemmere for dig at opbevare dine mange bilag, benytter vi et regnskabsprogram med tilhørende scanningsmodul. Med dette skal du blot scanne dine dokumenter ind og så sørger vi for resten. På den måde slipper du for at skulle møde fysisk op ugentligt, eller have mappevis af bilag stående og fylde.

Vi hjælper dig lige fra den første bogføring, til moms og det slutlige årsregnskab – altså hele vejen fra start til slut. Det eneste du skal tænke på, er at sende os dine bilag.

 

Hjælp til specifikke regnskabs områder

Hos BogholderiService går vi meget op i god dialog med vores kunder, hvorfor det altså altid frit er muligt for dig at ringe og sparre med os.

Nogle mindre virksomheder foretrækker selv at sidde med fx bogføringen, men ønsker hjælp til andre områder i regnskabet. Vi er fleksible og bidrager med den hjælp til regnskab, netop din virksomhed har behov for. Vi påtager os alle typer regnskabsopgaver.

Kontakt os og fortæl hvad du har brug for hjælp til i dit regnskab, så finder vi i dialog en skræddersyet løsning. Med os er du garanteret en fast aftalt pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Søger du hjælp til bogholderiet?

Få en fast pris på telefonen – helt uforpligtende.

Os kan du få fat i

Tal med os: 22 62 76 47

Chat med os: Gå til Messenger

Skriv til os: Send en mail

Skriv til os: info@bogholderiservice.dk