Karriere i BogholderiService

Vi er altid interesseret i dialog med gode kandidater.

Kom tættere på

BogholderiService

BogholderiService er en virksomhed i vækst. Vi har derfor løbende behov for at ansætte nye medarbejdere.

Vi er pt. 8 kolleger på kontoret, som ser frem til at tage imod en ildsjæl, der brænder for digitalt bogholderi og tæt kontakt med kunderne.

Som medarbejder i BogholderiService kommer du til at arbejde med flere økonomisystemer og flere forskellige virksomheder inden for flere brancher. Det betyder en masse forskellige og spændende opgaver. Du får din egen kundeportefølje og du får samtidig muligheden for at arbejde med nye redskaber og teste nye digitale muligheder.

Et job hos BogholderiSerivce er en super mulighed for dig, som gerne vil arbejde med økonomi og med et selvstændigt ansvar for opgaver og planlægning.

Du kommer til at arbejde med moderne digitale løsninger inden for bogholderi, lønadministration samt rapportering og udarbejdelse af årsregnskaber.

Passer din profil til BogholderiService

  • Du har en relevant uddannelse
  • Du har erfaring fra revision eller anden relevant praktisk erfaring.
  • Du er fortrolig med MS-Office pakken, og selvsagt god til Excel
  • Du er god til dansk, da vi skriver og taler meget med vores kunder
  • Du har lyst til at arbejde digitalt og vil trives med direkte kundekontakt
  • Du er selvkørende, fleksibel og arbejder vedholdende med en god sans for detaljer, og du har flair for tal

Hvad kan BogholderiService tilbyde?

Hos BogholderiService er vi meget bevidste om, at vores medarbejdere er vores største aktiv, og vi behandler dem sådan. Som en del af vores team vil du arbejde med dedikerede og specialiserede kolleger, der altid gerne vil lære fra sig. Du vil blive en del af vores vækstplan, og det er vores ambition, at du efter endt elevtid vil fortsætte din udvikling i vores forretning.

I BogholderiService hylder vi samarbejde og videndeling. Derfor bygger vi på en kultur, hvor fællesskabet værdsættes og holder en fredagsbar i ny og næ. Vores hverdag er meget fokuseret på opgaverne – men der er god plads til musik i baggrunden og latter mellem kollegaer.

Interesseret?

Ønsker du mere information om mulighederne i BogholderiService er du velkommen til at skrive en mail til info@bogholderiservice.dk eller ringe direkte til Kim Stig på mobil 22 62 76 47.

Os kan du få fat i

Tal med os: 22 62 76 47

Chat med os: Gå til Messenger

Skriv til os: Send en mail

Skriv til os: info@bogholderiservice.dk