Mød teamet

– fordi vi gør dit bogholderi mere effektivt

Kom tættere på

BogholderiService

Kim Stig

Kim Stig

Indehaver

22 62 76 47

kimstig@bogholderiservice.dk

Kim har baggrund som revisor hos Deloitte og har efterfølgende arbejdet i roller som konsulent og økonomichef. Han har endvidere arbejdet med konceptudvikling hos Deloitte og PwC, og startede primo 2017 BogholderiService.dk for at komme videre med egne tanker og idéer til betjening af mindre virksomheder.

Jesper

Jesper

Controller

jesper@bogholderiservice.dk

Jesper har revisionsmæssig baggrund og har endvidere hjulpet mange mennesker i gang med bogføring, som intern medarbejder hos e-conomic. Jesper har en lun humor og sine meningers mod. Hans særlige kompetence er overtagelse af mere komplicerede bogføringsopgaver, hvor han trækker på sin dybe praktiske erfaring.

Maritt

Maritt

Controller

maj@bogholderiservice.dk

Maritt er uddannet revisor fra Beierholm og HD i økonomistyring og procesledelse. Hendes praktiske erfaring tæller foruden revisionsopgaver også bogføring, controlling og ledelsesrapportering. Værktøjskassen er på plads og omfatter bred erfaring med alle gængse økonomisystemer. Maritt er fra marts 2018 udstationeret i Ghana, hvorfra hun fortsætter med at betjene en portefølje af bogføringskunder.

Mette

Mette

Bogholder

mette@bogholderiservice.dk

Mette er uddannet Finansøkonom og sidder til dagligt med ansvar for en række mindre kunder og har i øvrigt god erfaring med ejendomsadministration. Mette er velstruktureret og vedholdende – også når der skal ryddes op i forsømte regnskaber.

Jeanette

Jeanette

Bogholder

jeanette@bogholderiservice.dk

Jeanette er under uddannelse til en fremtid i det moderne bogholderi. Hun arbejder både med opgaver på kontoret og ude hos vores kunder, når ”bunkerne” er blevet for store. Jeanette er en arbejdshest og sætter sig hurtigt ind i nye opgaver.

Helle

Helle

Bogholderi og administration

helle@bogholderiservice.dk

Helle har med baggrund i bank en god forståelse for økonomi og administration. Helle står for vores interne administration og medvirker også i løsning af kundeopgaver. Herunder er hun backup på vores lønopgaver, så vores kunder ikke bliver ramt af ferie og sygdom.

Joachim

Joachim

Marketing

Joachim@bogholderiservice.dk

Joachim er ansvarlig for vores markedsføring. Selv om han driver sit eget webbureau NewMedia, betragter vi ham som én af vores egne. Det hænger måske også sammen med, at vi deler kontor i hverdagen.

Os kan du få fat i

Tal med os: 22 62 76 47

Chat med os: Gå til Messenger

Skriv til os: Send en mail

Skriv til os: info@bogholderiservice.dk