Samarbejdspartnere & værktøjer
– din forretning i centrum

Fremhævede samarbejdspartnere

Time Gruppen Revision
Finman er en del af BogholderiService, hvor vi har fokus på mere komplekse opgaver og ofte større virksomheder. Finman er specialiseret i økonomistyring, herunder udarbejdelse af budgetter og ledelsesrapportering. Endvidere varetager Finman også opgaver som økonomichef på timebasis – fast eller ad-hoc.
Ret og Råd advokater
Vi sidder på kontor med et lille nyt webbureau, som vi selv har stor glæde af. De har blandt andet lavet den hjemmeside du kigger på nu med både logo og design. Endvidere står de vore vores egnen facebook-annoncering. Du er velkommen til at komme forbi og møde NewMedia.
Ret og Råd advokater
Vi samarbejder med advokaterne i Ret&Råd i Glostrup, Greve og Ballerup. Det betyder, at vi hurtigt kan finde en advokat med de kompetencer, der passer til dine konkrete behov. Endvidere samarbejder vi omkring inkasso, så vi sammen kan forfølge dine kunder.
Time Gruppen Revision
Revisionsfirmaet TimeVision er en del af TimeGruppen. Her har du adgang til specialister i skat, moms, køb og salg af virksomhed og selvsagt erklæringsydelser der kræver en godkendt revisor. I TimeGruppen har du også adgang til uafhængig pensionsrådgivning, investeringsrådgivning mm.

Vi er eksperter i disse regnskabsprogrammer

Det gode bogføringsprogram med store udvidelsesmuligheder. En sublim support på både telefon og chat. Endvidere god undervisning både som video og webinar (live online).

Det enkle bogføringsprogram med god basisfunktionalitet. Let tilgængeligt – også for dig uden bogføringserfaring.

Et populært bogføringsprogram med hjælpetekster for dig der vil arbejde selv uden hjælp. Passer bedst til de helt små virksomheder

Et relativt nyt system med funktionalitet til at dække behov for selv større virksomheder. Særligt lagerfunktionen er en styrke.

Et gennemtestet system som fortsat anvendes af mange virksomheder. Systemet er imidlertid under afvikling og supporteres ikke længere.

Regnskabssystemet for den større virksomhed med særlige behov. Systemet kan tilpasses de fleste behov, men licensudgiften følger med.

Vi er eksperter i disse lønsystemer

Et ungt system der på bedste vis har fornyet lønadministration. Telefonisk support. Zenegy er vores eget foretrukne lønsystem.

Et populært lønsystem blandt mindre virksomheder. God support, som dog kun fungerer ved skriftlig kommunikation.

Et velafprøvet lønsystem som har god support både telefonisk og mail. Danløn tilbyder foruden selve systemet også lønadministration.

Vi bruger bl.a. disse værktøjer til vores kunder

Et rapporteringssystem der let integreres med alle gængse bogføringssystemer. Med standardiseret budgetfunktionalitet og automatisk budgetkontrol.

Et system til håndtering af rejseafregninger, udlæg, kilometergodtgørelse og diæter. Kan integreres til alle almindelige bogføringssystemer.

Systemet til håndværkere der vil have effektive processer til håndtering og fakturering af tid og materialer. Særligt velegnet til e-conomic.

System til digital håndtering af omkostningsbilag. Systemet aflæser og konterer alle bilag. Kan sættes op med flere godkendelsesflow og integreres e-conomic.

Spørgsmål til vores samarbejdspartnere eller værktøjer?

Hos BogholderiService har vi et tæt samarbejde med et lille udvalg af samarbejdspartnere, som vi trækker på, når vores kunder har brug for mere.

Vi formidler gerne kontakten, så du kan opleve, hvordan vi arbejder sammen med din forretning i centrum.