Momsregnskab

Tryghed hele vejen rundt i din virksomheds økonomi

Momsregnskab

Som virksomhed har man pligt til at indberette indgående og udgående moms til SKAT. Dette kan for mange virke som en uoverskuelig opgave at holde styr på.

Ydermere har du pligt til at gemme alle fakturaer og bilag i mindst 5 år, således at SKAT har mulighed for at gå ind og kontrollere dit momsregnskab. Hos BogholderiService benytter vi programmer, der sørger for at gemme dine bilag digitalt.

Dette er både en fordel for dig, når du skal sende os dine bilag, da du ikke behøver sende dem med posten eller møde personligt op. Men på den måde slipper du også for at dine bilag skal stå og fylde i store ringbind.

 

Lad os hjælpe dig med momsregnskabet

Hos BogholderiService holder vi styr på dit momsregnskab for dig og gør det hele klar til indberetning. På den måde kan du koncentrere dig om det du er god til, mens vi tager os af det vi er gode til – nemlig dit momsregnskab.

Vi sørger for, at alle nødvendige oplysninger indgår i din færdige momsopgørelse.

Med vores hjælp, vil du aldrig være i tvivl om hvor i processen dit momsregnskab er. Vi går nemlig meget op i god dialog med vores kunder og du kan altid ringe og få råd og vejledning.

Vi tilbyder vores hjælp til en fast aftalt pris, således at du slipper for uventede omkostninger. En skarp pris, der ikke går på kompromis med den gode service.

Søger du hjælp til bogholderiet?

Få en fast pris på telefonen – helt uforpligtende.

Os kan du få fat i

Tal med os: 22 62 76 47

Chat med os: Gå til Messenger

Skriv til os: Send en mail

Skriv til os: info@bogholderiservice.dk