i
 

Billig bogføring

– en løsning, der giver dig plads til at drive forretning.

Billig bogføring og god service

Hos BogholderiService mener vi, at billig bogføring og god service bør gå hånd i hånd. Vi gør derfor meget ud af at yde fri telefonisk support og skabe god dialog med alle vores kunder, men til en stadig skarp pris.

For os handler det om, at give vores kunder tid til at udvikle deres forretning, mens vi tager os af det administrative. Vi hjælper dig med bogføring af dine bilag, samt løn, moms og årsregnskab.

Hos BogholderiService tilbyder vi erfaren og professionel hjælp til mindre virksomheders bogføring. Vores forretning er bygget op om god kommunikation med vores kunder, så du ikke skal bekymre dig om andet end det du er god til.

BogholderiService er mere end bare billig bogføring, vi er også til for at rådgive og vejlede vores kunder, når det kommer til deres virksomheds regnskab.

Dette er dels for at give dig tryghed, når du overlader din virksomheds økonomiske oplysninger til os. Men også så du altid kan følge op og være en del af processen.

 

Billig bogføring og altid faste priser

Din virksomheds økonomi er vigtig for os, derfor synes vi kun det er rimeligt med en fast pris. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og ved altid hvad du kan forvente. Vi giver dig en samlet og billig bogførings løsning, skræddersyet til netop din virksomhed.

Vi tror på at god service og gode forhold for vores kunder er vejen frem. Du er derfor ikke bundet af din aftale med os.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud! Vi glæder os til et godt samarbejde.

Søger du hjælp til bogholderiet?

Få en fast pris på telefonen – helt uforpligtende.

Os kan du få fat i

Tal med os: 22 62 76 47

Chat med os: Gå til Messenger

Skriv til os: Send en mail

Skriv til os: info@bogholderiservice.dk